Abonnementen en prijzen.

Bij ABFY geloven we sterk in maatwerk voor al onze klanten, omdat we begrijpen dat iedere ondernemer uniek is. Daarom zijn de tarieven die we hanteren richtlijnen en geen vaste prijzen. 


We gaan altijd met u in gesprek om uw specifieke behoeften te begrijpen en vast te stellen waarin wij u kunnen ondersteunen. Op basis hiervan kunnen we een onderbouwde offerte opstellen die perfect aansluit bij uw doelen en wensen. Uw tevredenheid staat voorop bij ABFY.

 

De bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en inclusief de licentiekosten voor het online boekhoudprogramma. De prijzen benoemt in het overzicht zijn een indicatie.


We begrijpen dat niet elke ondernemer de volledige administratie wil uitbesteden, en daarom bieden we bij ABFY ook ondersteuning voor ondernemers die graag zelf hun administratie willen beheren. Met onze hulp kunt u uw administratie zelf beheren in het boekhoudprogramma Snelstart terwijl wij klaarstaan om te controleren, aangiftes te doen, vragen te beantwoorden en zelfs jaarrekeningen op te stellen 


Wilt u enkel advies inwinnen over financiële kwesties of onze hulp inschakelen voor projectmatige werkzaamheden? 


Voor deze diensten werken wij met uurtarieven op aanvraag.Voor een op maat gemaakte offerte klikt u hier voor het contact formulier.
 
 
 
E-mailen
Instagram